Disclaimer

Alle auteursrechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in enige vorm, komen toe aan de Autotopdeals.nl

Informatie op deze internetsite mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Autotopdeals.nl.

Door Autotopdeals.nl per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Autotopdeals.nl staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Wijzigingen in prijzen en uitvoeringen worden voorbehouden. Ofschoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard ook. Bestellingen die online plaatsvinden zijn pas akkoord en bevestigd nadat Autotopdeals.nl contact heeft gehad met de besteller.

Aan de omschreven producten en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden onleend.

Tenzij anders vermeld zijn aanbiedingen/ producten en bijbehorende prijzen bij Autotopdeals.nl verkrijgbaar en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen. Prijzen incl. BTW, BPM en energielabelverrekening, excl.kosten rijklaar maken en autoverzekering afsluitenderingsbijdrage. Inruil tegen handelswaarde. Getoonde modellen / producten kunnen afwijken van de standaarduitvoeringen. Prijs,- druk en specificatiewijzingen voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.

De door u vermelde persoonsgegevens (adres, telefoon en e-mail) worden verwerkt door Autotopdeals.nl in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Aan de hand van deze verwerking kunnen wij u een optimale service geven, u tijdig voorzien van actuele auto-informatie en gepersonaliseerde aanbiedingen doen. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden. Indien u deze informatie niet wenst te ontvangen kunt u contact opnemen met: Autotopdeals.nl, Ampereweg 2A, 3442 AB Woerden.