Carcleaning

Uw auto is een kostbaar bezit en deze wilt u graag mooi houden. Of u nu een liefhebber bent of hem puur zakelijk ziet het is fijn als uw auto in glanzende staat verkeerd.

Ook als u uw auto zelf wilt verkopen of inruilen is het zeker aan te raden deze te laten poetsen of polijsten. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat een gepoetste/gepolijste auto altijd meer oplevert.

In de loop der tijd komt uw auto bloot te staan aan verschillende externe factoren zoals UV-straling, pekel, vogelpoep, boomsappen en boomhars deze factoren kunnen uw lak aantasten. Door middel van het polijsten en/of waxen van de lak, kan deze zijn oorspronkelijke diepe glans weer terugkrijgen. Het eindresultaat is uiteraard afhankelijk van de staat waarin de lak zich op dat moment bevindt.

Autotopdeals kan u het volgende voor u verzorgen;

Interieur car cleaning

Ook het interieur van uw auto lijd onder het gebruik. Vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag en geuren worden tijdens de cleaning grondig aangepakt. Zowel de cabine als bagageruimte maken deel uit van onze interieur car cleaning.

Bekleding

De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van al het stof. Een shamporel- of foambehandeling vind plaats afhankelijk van de diepte van de vlekken. Dit zorgt ervoor dat de stoelen, banken, deuren en hemel weer fris ogen en ook de matten er weer keurig schoon bij liggen.

Onderdelen

Alle andere onderdelen van het interieur zoals dashboard en het stuur ondergaan een behandeling die het materiaal de juiste glans geeft. Op deze manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Maar ook het vuil verdwijnt, de kleur komt terug en enige kleine krasjes en beschadigingen worden vakkundig minder zichtbaar gemaakt.

Exterieur

Wij kunnen door de lak te polijsten de waskrassen cq. swirls verwijderen en zo de glans en reflectie herstellen. Het polijsten van de lak is secuur en tijdrovend werk waar veel aandacht aan besteed wordt. Iedere lak is anders en zelfs tussen auto's van hetzelfde merk én kleur kunnen verschillen zijn. Hiervoor werken wij met o.a. de behandelingen Paint Correction & Protect, Clean, Polish & Protect en lakverzegeling.

Frisse geuren

Autotopdeals kan ook een frisse geur aanbrengen die uw auto geruime tijd heerlijk naar vanille, ocean, bos, leer, of een andere geur doet ruiken.